2. tammikuuta 2015

Parempi myöhään

Hieman myöhässä, eli uuden vuoden aattona sain viimeisteltyä jämäsukkalankajoulukalenterisukat. Viimeisimmän postauksen jälkeen B-sukka (oikealla) on saanut oranssin raidan oululaisen urheilujoukkueen logon mukaan ja sinisen raidan tähtitaivaan mukaan. Sinisessä raidassa on kapea raita tummansinisellä Louhittaren luolan Väinämöisellä, sillä Wikipedia tietää kertoa, että Plejadien tähtijoukkoa on vanhastaan kutsuttu Väinämöisiksi. Plejadit taitaa olla Otavan lisäksi ainoa tähtien muodostelma, jonka taivaalta tunnistan. 


Vasemmalla olevaan A-sukkaan tuli turkoosin raidan jälkeen sini-valko-keltainen raidoitus lempi piirroshahmoni Homer Simpsonin mukaan. Olipa muuten vaikea valinta tämä lempi piirroshahmo, kun muumeissa ja South Parkissakin olisi monta loistavaa. Viimeiseen raitaan sain Missä neuloimme kerran -blogista edelliseltä kommentoijalta värin deep red. Vielä joustimiin tuota samaa itse koolattua punaista jota on varpaissa. Kantapäät tein aiemmin hyväksi havaitun Afterthought heel -ohjeen mukaan Kurpitsan värisellä Väinämöisellä.

Kyllä näistä aika kivat tuli! Suurkiitos vielä Missä neuloimme kerran -blogin Neulistille ja Vyyhdille viihdyttävästä joulukalenterista!

6 kommenttia:

 1. Onpa hienot kalenterisukat! Nuo jalassa on hyvä aloitella uutta vuotta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä näin on, käyttöön ovat jo kotioloissa päässeet!

   Poista
 2. Kauniit sukat ja tuo pieni hahmo on niin söpö yksityiskohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Jossain vaiheessa vähän harmitti, että se hahmo sinne tuli kun ei sukissa kerran muuta kirjoneuletta ole. Mutta on se kuitenkin ihan hauska siellä.

   Poista

Kiva kun kommentoit! :)