31. tammikuuta 2015

Devonit

Niin ihanaa lankaa kuin Colinetten Jitterbug onkaan, niin ainakin tämä nimenomainen kerä oli höystetty epäonnella. Aloitin uuden sukan yhtään liitoittelematta ainakin kymmenen kertaa ennen kuin natsasi (eka yritys kesällä 2013)! Jitterbug ei ole kovin riittoisaa, tai ainakin tuntuu että kerässä ei ole yhtään ylimääräistä ellei sitten halua tehdä nilkkasukkia. Lisäksi se on paksua fingering-vahvuiseksi langaksi, joten sukkamallin valinta voi olla vaikeaa.

Erinäisten epäonnisten yritysten ja langan kesken loppumisten jälkeen rohkeasti vaan uutta puikoille ettei nyt ihan traumoja jäisi. 


Malli: Devon (by Cookie A) kirjasta Suloisimmat Sukat // Ravelry
Lanka: Colinette Jitterbug, n. 100 g
Puikot: 2,5 mm

Sen verran muokkasin ohjetta, että jätin varresta yhden mallikerran tekemättä. Ja keskenhän se ois lanka taas loppunut, jos olisin tehnyt ohjeen mukaan yhden mallikerran enemmän. Devoneita oli hauska neuloa, vaikka mallineuletta en millään meinannut oppia ulkoa. Lopputulokseen oon kyllä tyytyväinen, vaikka vähän kerkesinkin jo kyllästyä tuohon lankaan.

12 kommenttia:

 1. Aina ei vaan natsaa. Vaan uljaasti taistelit kauniit sukat. Väri on herkullinen.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat, kannatti säätää.

  VastaaPoista
 3. Erittäin kauniit sukat!
  Minä neuloin kanssa yhdet Cookien sukat Jitterbugista ja petyin lankaan tosi paljon. Väri oli kaunis, mutta lanka aika kovaa ja ainakin minun makuuni hivenen liian tiukkakierteistä. Lanka tuntui paksulta neuloessa eikä tosiaan ollut kovinkaan riittoisaa. Valmiista sukista meni kantapäät rikki alta aikayksikön.. Harmittaa tosi paljon, koska sukat oli aika kovatöiset. Toivottavasti sinulla kestää sukat pidempään :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi, että sulla oli noin pettymys tuo lanka eikä lopputuloskaan kestänyt. :/ Oon kuulluut joidenkin muiden sanovan myös samaa, että äkkiä kuluu puhki. Toisaalta on sitten niitä, jotka kehuvat lankaa. Mää oon yhdet sukat aiemminkin Jitterbugista tehnyt eikä niissä vielä ainakaan ole rispaantumisen merkkejä. Ovat kylläkin olleet kevyellä käytöllä, kotisukkina...

   Poista
 4. Onpas kauniit sukat ja aivan ihanan väriset :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuin mitkä, toivottavasti onnistuvat käytössä pehmentämään neulomisvaiheessa aiheuttamansa traumat! :D

  VastaaPoista
 6. Paljon kiitoksia mukavista kommenteista! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)