21. joulukuuta 2014

Taas niitä raitoja

Kun tässä vaiheessa jää muutaman päivän raidat neulomatta, niin ihan hetkessäpä ei tuota vahinkoa korjata. Pari rauhallista yövuoroa ja nyt sukat näyttää tältä. Vasemmalla B ja oikealla A.


B-sukan musta-keltainen tuli lempi supersankarista, joka olkoon nyt sitten Batman. En ole koskaan ollut innostunut näistä supersankarijutuista mutta Batmaneja on tullut katsottua eniten ja onhan ne elokuvat ihan viihdyttäviä.

A-sukan vihreä raita tuli, kun syötin syntymäpäiväni RGB Color Pickeriin epäjärjestyksessä, kuten oli luvallista tehdä. Punainen puolestaan tuli kiinalaisesta horoskoopistani lohikäärmeestä. Googlen kuvahaulla kiinalaisia lohikärmeksiä hakiessani suurin osa oli punaisia.

18. päivä hain B-sukkaa varten Wikipediasta satunnaista artikkelia ja päädyin sitä kautta linkkejä klikkailemalla tiettyyn väriin. Artikkelini oli Fiat, joka on italialaisen Fiat Group -konsernin tuotemerkki ja sen nimissä valmistetaan autoja. Fiat Group omistaa useita automerkkejä, esimerkiksi Ferrarin. Ja Ferrarista päädymme luonnollisesti punaisten urheiluautojen kuviin.

Samainen sukka sai valkoisen raitansa lempikukastani, joka on ehkäpä tulppaani. Niitähän on vaikka ja minkä värisiä mutta juuri nyt ostaisin valkoisia tulppaaneita.

A-sukka on saamassa tänä yönä sinistä raitaa eilisen luukun mukaan. Lempivillasukkani ovat oranssit ja sininen on sen vastaväri. Tämän päivän raita tulee sinisen jälkeen, nähtäväksi jää minkä värinen se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)