4. joulukuuta 2014

Jämäsukkalankajoulukalenteri... sukka

Ettepä arvaakaan, kuinka olen harmitellut, että en ottanut viime vuonna osaa Missä neuloimme kerran -blogin Jämälankavillasukkajoulukalenteriin. Onneksi tänä vuonna on mahdollisuus korjata tapahtunut moka, ehdottomasti mukaan siis! Päätin, että ajan on riitettävä tätä varten. Itse asiassa aika menee töiden lisäksi yhä enenevissä määrin kaikkeen tyhjään tekemiseen (perhanan Candy Crush) ja oleiluun sen sijaan että puikot kilisisivät, joten tämä on myös oiva tilaisuus herätellä neulemojoa. Tämä onkin siitä hyvä joulukalenteri, että ei voi ahmia kaikkea kerralla ja välttyy pahalta ololta. Sen sijaan on päivittäin jotain, mitä odottaa! Kiitos siitä, Neulisti ja Vyyhti!


A-sukan aloittelin itse koolatulla langalla. Ensimmäisen päivän raita tuli lemplevystäni, Pink Floydin Dark Side of the Moonista.


Aloittelin myös B-sukan aika tylsästi tuolla samalla punaisella. Lankavarastoni määrä osui laskentojen perusteella keltaiselle alueelle 10-20 kg, mikä oli minulle yllätys ja helpotuskin. Miehen mielestä se on paljon lankaa se. Kolmantena päivänä itseäni kuvahaulla googlettamalla ensimmäinen kuva todellakin oli minä. Toisessa kuvassa oli joku muu ja siinä oli taustalla havumetsää, josta poimin vihreän värin.


Neljäntenä päivänä minua lähin taulu oli hääkuvamme. Siitä väriksi poimiutui valkoinen.

Mitähän viides päivä tuo tullessaan?

2 kommenttia:

  1. Mulla on tänä(kin) vuonna joululahjaneulonta (lue: päättelyt!) sen verran kesken, etten arvaa itse osallistua. Mutta teidän muiden sukkia on ihan älyttömän kiva seurata! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi. Kiireistä aikaa varisinkin neulojalle tämä joulunaika. ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)