24. joulukuuta 2014

Hyvän joulun toivotus

Sarjatuotantona ja selkä väärällä joulukorttien askartelusta aiheutuva tuska katoaa ihmisestä aika pian, sillä olin ostamassa tämän vuoden joulukorttien tarpeita jo viime joulun alennusmyynneistä, kun Tiimari oli pistämässä pillejä pussiin. Sieltä löysin puoli-ilmatteeksi samettikuvioita, jotka kiinnitetään jätskitikku-henkisellä puukappaleella paperille hinkkaamalla. Lähes saman tien myös aloitin joulukorttien ideoinnin ja kuvioiden siirtämisen paperille. Vaikka se hinkkaaminen oli aika pitkäpiimäistä hommaa, niin viime vuoden lupaus yksinkertaisimmista joulukorteista piti.


Korteissa on tänä vuonna pelkästään kaapeista jo entuudestaan löytyvää paperitavaraa. Valkoinen kimallepaperi on muinaisista hääkaskarteluista jäänyttä, vihreää mulperipaperia olen käyttänyt jo kolmena vuonna (nyt se viimein loppui!), ruskea ekokartonki on iän ikuisesta rikki menneestä kodinkansiosta ja punaista kartonkiakin löytyi kaapista kivasti käppyränä, rullalle käärittynä. Lopputulos on aivan mukava.

Tunnelmallista joulua ja onnekasta uutta vuotta jokaiselle!

2 kommenttia:

  1. Kauniit kortit! Ensi vuonna voisikin ottaa haasteeksi käyttää joulukortteihin vain jo kaapeista ennestään löytyviä matskuja, ja niitähän löytyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan hyvä käytellä välillä vanhoja poies. ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)