21. elokuuta 2014

Hovineidon vihreämmät

Jaahas. Se taisi kesä olla siinä. Sehän meni töissä sekä ulkona kesästä nauttiessa, todisteena siitä mää oon ruskettuneempi kuin vuosiin (en enää edes uskonut voivani ruskettua)! Aika vähiin on siis neulomiset jääneet mutta olihan ihana kesä.

Syksy herättää minussa kesällä uinahtaneet neulomishalut. Niin tuntuu itse asiassa olevan aika monella muullakin. Nämä sukat aloitin viime keväänä ja kesän tullen pari jäi toista sukkaa vaille vajaaksi. Nyt päätin rykäistä sukat valmiiksi ennen kuin aloittelen muita houkuttelevia sukkaprojekteja.Malli: Hovineidon hienommat (by Tiina Kuu) // Ravelry
Lanka: Gjestal Silja 80 g
Puikot: 3 mm

Voi kun näitä oli niin mukava ja nopea tehdä, että en oikein edes ymmärrä miksi jäivät neulekoriin lojumaan pitkäksi aikaa. No, niin käy krhm... joskus. Edellinen kokemukseni Silja-langasta oli melko karhea eikä lanka jäänyt millään tavalla positiivisesti mieleeni. Päätin antaa langalle kuitenkin uuden mahdollisuuden, kun ostin nämä kerät 1e/kpl lankamaailman alelaarista ja kannattihan se, koskapa tämä oli ihan eri maata! Tiedä sitten, mistä noin suuret erot pehmeydessä voivat johtua.

Tiina Kuun sukkamallit ovat osoittautuneet niin mukaviksi ja hänellä on niin monta houkuttelevan näköistä sukkamallia, että näitä täytyy neuloa jatkossakin!

16 kommenttia:

 1. Ihan huiput sukat ja mahtava väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mää tykästyin väriin vasta vähän aikaa sitä makusteltuani. :)

   Poista
 2. Näistä tuli tosi kauniit! Mulla on ollut ohje tulostettuna varmaan ilmestymisestään asti, mutta kun ei vaan saa aikaiseksi aloittaa. Kiva kuulla, että ei Silja ihan höpöä ollutkaan. Monta kertaa olen jättänyt ostamatta, ehkä yhdellä kerällä vois kokeilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aina kannattaa kokeilla uusia lankoja. Silja ei ole pahan hintaistakaan. :) Melko joutuin tuntuu tosin nyppääntyvän/pörrööntyvän.

   Poista
 3. Kauniit sukat! Monien blogien kautta löysin tänne, pistäydyn uudestaankin:)

  VastaaPoista
 4. Kaunoiset! Joskus tuntuu saman langan eri värjäyserien ja värien kesken olevan isojakin karheuseroja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kiitän! Saman olen pistänyt merkille...

   Poista
 5. Ihanat; oikein asustesukat! :D

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)