21. joulukuuta 2013

Lyhennettyjä kerroksia kerrakseen

No moi! Tulipa sitten reilu kolmen kuukauden mittainen hiljaisuus tänne. Syksy on ollut varsin työntäyteinen, sillä olen ollut työharjoittelussa ja viimeistellyt opintojani. Eilen sitten se kolmen ja puolen vuoden raataminen palkittiin korkeakoulututkinnolla. Aika hurjaa! Koko ikänsä opiskelleelle on outo ajatus, että ei enää tarvitse mennä luennoille ja käyttää iltoja raporttien ja esseiden vääntämiseen vaan mulla on nyt ammatti. Tai ainakin tutkinto.

Kyllä mää kuitenkin oon neulomaan kerennyt, vaikka bloggailemaan en. Aiemmin syksyllä valmistui pari huivia, jotka oli sopivan aivotonta neulottavaa työlääseen syksyyn mutta kyllä ihan oikeasti alkoi lyhennetyt kerrokset tuntua jo turhankin tutuilta.Malli: Line break (by Veera Välimäki) // Ravelry
Lanka: Teetee Kamena 185 g
Puikot: 4 mm

Line break on ihanan iso ja muhkea huivi ja sitä on tullutkin käytettyä ahkerasti. Kamena on ohuempaa ja muutenkin aivan eri tyylistä kuin ohjeen lanka, joten huivista tuli hieman ohjeen huivia pienempi, vaikka neuloinkin huiviin yhden ylimääräisen toiston reikiä ja lyhennettyjä kerroksia.Malli: Stripe Study shawl (by Veera Välimäki) // Ravelry
Lanka: Musta Novita tico tico 85 g ja viol. Malabrigo sock 100 g
Puikot: 4 mm

Tämä huivi on jäänyt vähemmälle käytölle. Epäsymmetrisyys hämmentää enkä ole ihan varma, miten tätä pidetään, vaikka nättihän tämä on ja tuo malabrigo aivan ihanaa lankaa! Sopii varmasti sitten kevättakin kanssa paremmin.

8 kommenttia:

 1. Vau! Upeat huivit. Ja onnea korkeakoulututkinnosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Ja sitten toivotaan vielä onnea työnhakuun. ;)

   Poista
 2. Ihanat huivit! Ja onnea tutkinnosta!

  VastaaPoista
 3. Paljon, paljon onnea valmistumisesta! Se on hieno tunne, kun on saanut kaikki kurssit, tentit ja muut tehtävät suoritettua. Jää paremmin aikaa muullekin, kuten vaikka kutomiselle :) .

  Huivit ovat kauniita kumpikin. Punainen on ihanan lämmin, oikea herkku. Stripe Studyn muoto tuotti minullekin ongelmia mutta harjoittelu auttaa löytämään parhaan kietoutumistavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Totta puhut! Hieno tunne, johon ei meinaa tottua mutta hyvä niin. :) Eiköhän mekin harjoittelun kautta löydetä stripe studyni kanssa jokin mieluinen tapa kietoutua.

   Poista

Kiva kun kommentoit! :)