24. joulukuuta 2013

Joulupostia

Tänäkin vuonna tein joulukortit sukulaisille ja ystäville itse, sillä aina jossain vaiheessa se inspiraatio iskee. Mutta kun sormet ovat liimasta tahmeat ja kumarassa värkkääminen saa selän pakottamaan jo silloin kun kortteja on olemassa vasta muutama puolivalmis, tulee väistämättä mieleen että no pitikö taas alkaa tähän. Ehkä ensi vuonna jotain simppelimpää.

Netissä kortti-ideoita selatessani ihastuin korttiin, jossa oli taiteltu kiva origami-henkinen joulukuusi. Youtubesta löytyi hyvä ohjevideokin eikä homma vaikuttanut liian työläältä, joten ideoin korttini origami-kuusen ympärille.


Päätin, että tänä vuonna koitan hyödyntää parhaani mukaan kaapissa pyöriviä vanhoja askartelutarvikkeita ja aika hyvin sainkin niitä käytettyä. Harmaat korttipohjat ovat hääkutsuistamme ylijäänyttä canson-kartonkia, vihreä mulperipaperi on männävuosien joulukorttiaskarteluista jäänyttä ja glitteriä on omasta takaa monta purkkia. Ruskeat paperisuikaleet saksin ikean paperipussista. Niinpä ostettavaksi jäi ainoastaan valkoinen helmiäispaperi ja kuusiin tarvitut kuviopaperit.

Toivotan kaikille ihanaa joulunaikaa ja menestystä tulevalle vuodelle! :)

1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)