25. maaliskuuta 2013

Huivilankaa

Viime viikonloppuna teimme reissun Raaheen ja pitihän sitä päästä käymään myös Lennun pajalla. Ei nyt tietystikään eikä missään nimessä muuten, mutta kun oli vielä lahjakorttiakin jäljellä niin tokihan se piti käyttää. Höh. Olin varautunut sukkalankojen hankintaan mutta sitten ymmärsin että onhan noita jo omasta takaa. Siispä olin kerrankin spontaani ja ostin sen kummempia suunnittelematta huivilankaa.


Malliakin olen kerennyt miettiä: Line Break on jo pitkän aikaa ollut tehtävälistalla, toisaalta Pimpinellakin olisi kovin nätti. Hmm...

Melkoinen sisäinen tahtojen taistelu käytiin siinä, että en palannut kaupoille vielä seuraavana päivänä. Sen verran jäi kutkuttelemaan Heritaget ja se ihanan värinen, viimeinen vyyhti Malabrigon sock yarnia, joka jo pidemmän aikaa on hyllystä minulle huhuillut. Se olisi sopinut johonkin raidalliseen huviin ja se oli vielä niin pehmeääkin... Typerä järjen ääni sotki kaiken.

3 kommenttia:

 1. Välillä pitää jättää kauppaan lankaa seuraavaa ostoskertaa varten... ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! Ihania lankoja tulee ja menee. Erityisesti tulee. :D

   Poista
 2. Ompas herkullisen väristä lankaa, aika täydellistä oranssia :)

  Itse pitää pysytellä mahdollisimman paljon pois lankakaupoista, ettei iske liika lankashoppailun himo. Onneksi kotona on korit täynnä lankaa (mutta kun kaupoissa olisi jotain uutta ja ihanaa!).. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)