4. tammikuuta 2013

Vuoden 2012 aikaansaannoksia

Eihän vielä ole liian myöhäistä esitellä vuoden 2012 tuotoksia? Asensin Picasankin näitä kollaasijuttuja varten! No, täältä tulee.

Sukkia kertyi harmillisen vähän, vain seitsemän paria. Niitä parittomia sukkiahan ei lasketa? Toivottavasti nekin saa parinsa vielä vuoden 2013 aikana. Näistä sukista kolmet päätyivät lopulta lahjaksi.


Lapaset painottuvat vahvasti etnisiin malleihin: on suomalaista, latvialaista ja venäläistä kirjoneulelapasta. Näistä ainoastaan latvialaiset (ylhäällä vasemmalla) otin itselleni.


Vuonna 2012 tein ensimmäisen pitsineulehuivini. Lemppari on silti Daybreak-huivi: haluaisin tehdä toisen vielä tänä vuonna.


Päähänkin on saatu lämmikettä ja kyllä ovatkin mieluisia pipoja molemmat minulle... Lahjaksikin tein yhden pipon mutta koska en sitä ole onnistunut menestyksellä kuvaamaan saajansa päässä, niin se jää esittelemättä.


Ja sitten olen tullut ommeltua, virkattua ja neulottua kaikenlaista muutakin, mm. ensimmäinen neuletakkini. Toinen iso neuleprojektini, Still Light, on edelleen pingottamista vaille valmiina vaatekaapissani. Arvatkaapa vaan, hävettääkö olla näin saamaton.


Vuoden 2012 aika opettelin piiitkän tauon jälkeen virkkaamaan. Tutustuin myös rukilla kehräämiseen ja opettelin neulakinnastekniikkaa. Tänä vuonna haluaisin olla tuotteliaampi mutta luulenpa että tuotteliaisuutta pitää suunnata (valitettavan) paljon opiskeluihin, sillä ensi vuonna tähän aikaan olisi tarkoitus olla valamis. Jotain kivoja neuleita silti on ihan varmasti tulossa, on nimittäin siihen malliin lankaa kertynyt varastoon vuonna 2012. Tänä vuonna tulen aika varmasti myös neulomaan vaatteita tai asusteita vauvalle, sillä sukuun on tulossa sellainen pikkupikkuinen tuhisija.

11 kommenttia:

 1. Kauniita ja laadukkaan näköisiä käsitöitä kaikki! Ihania nämä kollasit, joita nyt näkee ja mä ainakin mielelläni niitä ihailen :) Josko käsityöt toisi vähän vaihtelua opintoihin niin niillekin löytyisi vähäsen edes aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo eihän sitä millään jaksa koko aikaa opiskella, pakko olla jotain vastapainoakin. Ja onneksi (!?) on vielä luentoja jäljellä, niin voi ainakin niillä neuloa jos joskus tuntuu että ei muuten kerkeä. :D

   Poista
 2. Mielettömän kauniita käsitöitä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja kollaaseja! Tuottoisaa neulevuotta 2013 :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköisiä käsitöitä! Rakastuin välittömästi tuohon keltaiseen virkkuuseen! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania käsitöitä olet tehnyt viime vuonna.

  Blogissani on sinulle tunnustus, käy kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon, myös tunnustuksesta! :)

   Poista
 6. Tosi kauniita sukkia. Varsinkin siniset ja vihertävän kellertävät.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)