15. lokakuuta 2012

Kädentaitomessuilta mukaan tarttunutta...

Viikonloppuna oli Oulussa kädentaitomessut ja olihan siellä kaikenlaista ihanaa: paljon lankaa, kauniita koruja ja muita taitavasti tehtyjä käsitöitä sekä koriste-esineitä ja käyttöesineitä ja ja... Vaan olipahan siellä ainakin lauantaina niin paljon sakkia, että jos oli kiva käydä niin kiva oli päästä poiskin! Minä tietysti lähinnä niiden lankojen ja messutarjousten perässä sinne menin, ja koruistakin tykkään.

Lumoavan Langan kojusta ostin Louhittaren luolan Väinämöistä kurpitsan värisenä messuhintaan. Sitä on tullut kaupassakin jo muutaman kerran aiemmin hypisteltyä... Lennun pajan messutarjouksesta ostin Shilasdairin Luxury 4 ply -lankaa. Aivan huikean pehmeä, lakalla ja sinipuulla värjätty skotlantilainen lanka. Itse asiassa päätin jo aikaisemmin hankkivani tätä lankaa: viimeksi Lennun pajalla käydessäni ihastuin tuohon mutta täytyi miettiä sille käyttötarkoitus ennen ostamista. Niin, se mietintämyssy kallistui vahvimmin Aria Delicaton suuntaan...Olen etsiskellyt nättejä lasinalusia suojaamaan meidän korvaamatonta Lack-sohvapöytää ja messuilta viimein löytyi sellaisetkin. Niitä koruja ei sitten loppujen lopuksi tullutkaan ostettua...

2 kommenttia:

  1. Siekö sen kurpitsan ostit :D Mie kysyin heti Lumoavan ständille päästyäni et onko kurpitsaa, ja laura sanoi että yks oli mut se tais jo mennä :D Heh! Ostin sitten lohdutukseksi tomaatin, smaragin ja luumun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä se olin, muahaha. Sori. :D Siinä se päällimmäisenä komeasti loisti niin oli pakko ottaa. Tomaattikin on kyllä erityisen makia väri.

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)