7. elokuuta 2012

Kaikkea keskeneräistä

Hei, täällä ollaan! Loma on vietetty ja sain yllättäen loppukesäksi töitä (jee!) siivoojana ja se on tainnut viedä selkävaivaisesta neulojasta kaikki mehut. Sitä paitsi, mihin kaikki vapaa-aika yhtäkkiä menee? Paljon on kaikkea keskeneräistä mutta ei mitään valmista jotenka raportoidaanpa nyt vähän siitä, mitä tässä ollaan työstämässä.


Still light on hitaan ja hartaan tikuttamisen jälkeen viimeistelyä vaille valmis. Päättelemättömiä lankoja roikkuu vielä monet pätkät ja voi miten se päätteleminen tuntuukin nyt niin tympeältä. Pelottaa, että mokaan jotenkin niin että päättelyt näkyvät rumasti etupuolelle tai karkaavat myöhemmin. No mutta se on varmaa, jotta viimeistään syksyllä tulee roimasti motivaatiota viimeistelyyn, kun on kelit käyttää tätä. Tästä taitaa tulla aika ihana!


No, sitten on ne epäonnen langasta neulotut Rhombukset joista viime postauksessa kerroin. Olin lähellä purkaa nämäkin kun näytti että tulee liian tiukat mutta oikein hyvät niistä tuleekin, vaikka ei ne jalkaan kovin sukkelasti sujahdakaan. Nämä valmistuvat vielä elokuun aikana. Luulisin.


Isoäidinneliö-torkkupeitto saa jäädä toistaiseksi, sen sijaan aloitin ihanan Missoni inspired chevron blanketin. Oli aika vaikeaa tehdä tilkkupeittoa 7 veikan jämälangoista, kun ne jämälankakerät oli suurimmaksi osaksi yli puolen kerän luokkaa eli eivät siis jämälankoja ollenkaan. Tällä ohjeella pitäisi saada aika hyvin lankaa tuhottua ja lopputuloskin onnistuu melko varmasti, ainakin Ravelry-gallerian perusteella. Jatketaan sitä jämälankapeittoa sitten, kun on niitä jämiä.

Oon minä Abalonenkin aloittanut. Työn neuletiheys vaan vaatii vielä hiomista, kun se ei vastaakaan koetilkun neuletiheyttä.

Nautitaan jäljellä olevasta kesästä ja palailaan sitten varmaan niiden valmiiden Rhombusten merkeissä! 

3 kommenttia:

  1. Ihanat värit tuossa peitossa. Tuollaiseen kääriytyy jo mielellään :)

    VastaaPoista
  2. Ihania neuleita sulla työn alla. Tuota Still Lightia olen vähän itsekin miettinyt...se näyttää kyllä tosi hyvältä.Rhombuksissa ja peitossa mahtavat värit !

    VastaaPoista
  3. O-ou.. toivottavasti tuo Heritagen väri ei oo kirottu, tuli sitä juuri ostettua sukat mielessä. :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)