9. toukokuuta 2012

Supersalen uhri ilmoittautuu

Dropsilla on taas supersale. Kaikki talvilangat on alennuksessa toukokuun loppuun sakka ja sehän on suorastaan käsky ostaa lankoja varalle ja etukäteen, eikö? Säästäminenhän on aina hyvä juttu!
Nepalia, alpacaa ja fabelia, kaksi neuletakkia on suunnitteilla. Nepalista ajattelin tekeväni Abalonen, kun tuo näyttää sellaiselta vaatekappaleelta jolle olisi käyttöä ja jolla saisi kivasti vaihtelua moniin vaatteisiin. Haluan nyt vaan ensin Sill Lightin pois puikoilta. Se muuten alkaa olla jo melko hyvässä kuosissa ja siitäpä vaikuttaisikin tulevan oikein mainio! Enempää en nyt suunnitelmistani tässä leveile kun ne aina muuttuu, paitsi että kesällä niitä olisi sitten runsaasti aikaa toteuttaakin ellei tapahdu ihmettä ja saisin yllättäen töitä jostain (mitä tietysti toivon). Näillä näkymin varaudun kuitenkin hurrrjaan neulekesään 2012. 

10 kommenttia:

 1. Tekis kauheasti mieli ostaa jotain Dropsin alesta. Mutta kun ei oikeastaan justnyt tarviis mitään eikä oo mitään suunnitelmiakaan tehty, mihin noita alelankoja tarvis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitten muuta kuin uusia suunnitelmia tekemään! ;D Minäkin tuon Abalonen keksin ihan siksi, että pääsen testailemaan Nepalia...

   Poista
 2. No, minäkin lankesin sitten noihin lankhin. Hain omani postist eilen. Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Juu, supersaleen on helppo langeta. Omat lankani ovat saapuneet ja haen ne huomenna. :P

  VastaaPoista
 4. Lankalakkolainen ihailee, hyvät ostokset. Abalone on muuten malli joka ei istu päälle nätisti jos on vähänkin muotoja esim. mahtava peräsin, nimimerkillä kokemusta on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh noes! Hyvä tietää, meikäläisen peräsin kun sattuu olemaan hieman muodokkaampaa tekoa. :D

   Poista
 5. Hei eksyin tänne kun näin tuon blogin nimen ja alkoi naurattaa...:D
  Lanka-alessa on oltu, vaikka kaapit on täynnä lankaa, muttei just ihan sopivaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei passaa katsoppas ottaa itseään liian vakavasti, melko nakkisormeksihan sitä itsensä aina välillä tuntee. :D Tervetuloa vaan!

   Poista

Kiva kun kommentoit! :)