19. huhtikuuta 2012

Kesävoita kaverille

Viime joulun tienoilla huomasin, että eräs ystäväni jota melko harvoin näen, ei koskaan käytä itse tehtyjä villasukkia vaan hänellä on ainoastaan kaupasta ostettuja. Otin asian puheeksi ja selvisi, että hänellä ei oikein ole ketään sukulaisia, joka niitä neuloisi. Asiallehan täytyi siis tehdä jotain!


Malli: Ken söi kesävoin -sukat (Ilona Korhonen), Neulekirja // Ravelry
Lanka: Cascade Yarns Heritage, 72 g
Puikot: 2,5 mm sukkapuikot
Koko: 37-40 (41)

Ystäväni toivoi pitsisukkia ja malliksi valitsin Kesävoit, koska ne ovat joustavat ja sopivat varmasti joka jalkaan. Ja eihän tästä mallista voi olla tykkäämättä! Tykästyin myös tuohon lankaan ja täytyy ehdottomasti hankkia sitä myöhemmin lisää ja tehdä itsellekin jotain. Haluan päästä testaamaan sen myös käytössä!

En tiedä ollenkaan, milloin näen ystävääni seuraavan kerran, joten kääräisen sukat paperiin ja lähetän hänelle pienen yllätyspaketin.

9 kommenttia:

 1. Onpa nätit sukat;sekä malli että lanka!Oliko vaikea toteuttaa tuo malli?Jännästi jatkuu tuo mallineule koko kantalapunkin.Ystäväsi ilahtuu varmasti.Kyllä itse tehdyt aina kaupan villikset voittaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Malli oli tosi helppo toteuttaa ja ohjeetkin siihen oli niin hyvin kirjoitettu, että ei voinut paljoa metsään mennä. :) Tuo kantalappu on kyllä kiva yksityiskohta.

   Poista
 2. Kesävoit toimii aina, myös punaisena :) Kerrassaan mainio malli!

  VastaaPoista
 3. Mullakin on ystävä, jota olen luvannut pitää sukissa, kun ei muita neulovia immeisiä ole lähipiirissä. Kesävoit on kyllä kauniit, näemmä myös punaisena. :)

  VastaaPoista
 4. En tiedä näkeekö sitä kuvasta, mutta tämä on sellainen tiilenpunainen, hieman oranssiin taittava eli ei ihan perus joulunpunainen. Tuo väri tämän langan kanssa toimii tässä mallissa minunkin mielestä oikein hyvin. :) On mukavaa ilostuttaa muitakin, eikä aina muutenkaan jaksa vain itselle neuloa.

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että joku huolehtii tämänkin ystävän sukkatarpeista! Kyllähän jokaisen kaapista pitää käsintehdyt sukat löytyä. Cascaden Heritage on kyllä aivan ihana sukkalanka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, näin on! Ja olihan tämä ystävä muuten erittäin iloinen ja yllättynyt sukistansa. :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! :)