6. maaliskuuta 2012

Ihan vähän lankaostoksia

Nykyään Raahen-reissuillani käyn aina (jos vain kerkeän) ihastuttavalla Lennun pajalla ihailemassa lankoja, leppoisaa ilmapiiriä ja lahjatavaroita – niin myös tänään. Ja tällä kertaa oli lupa ostaa.


Mukaan tarttui vyyhti Colinette Jitterbugia sekä jotain Schoppel-Wollen ohutta sukkalankaa. Olen aikaisemmilla käynneilläni aina vain tyytynyt ihastelemaan Jitterbugin upeita värejä mutta en ole koskaan raaskinut ostaa, kun en ole erityisesti tarvinnut. En kyllä erityisesti tarvitse nytkään mutta haluan jotain luksusta. Vaihtelua niille perus-Novitoille ja Fabeleille ja uuden testaamista ihan uteliaisuudenkin vuoksi. Voin kertoa valinnan eri värien välillä olleen erittäin vaikea: sinapinkeltainen olisi ollut tämän hetkisenä lempivärinäni tietysti hieno mutta tämä vanhahtavan vivahteikas vaaleansininen löysi tiensä suosiooni päivän yllättäjänä. Siitä tulee vielä ihanat pitsisukat! Schoppel-Wollen lanka päätyy lahjaksi pitsisukkien muodossa: saaja on jo tiedossa, mallia arvotaan.

Ja koska minä en millään viitsi aina pönöttää ja leikkiä asiallista, ostin itselleni samalla reissulla Lennulta myös superherkulliset nappikorvakorut. Tykkään!

1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)