25. tammikuuta 2012

Alku

Nyt on mullakin blogi! Olen varmaan vuoden päivät miettinyt oman neuleblogin perustamista, mutta aina todennut, että oma kiinnostus ei kuitenkaan kanna pitkälle ja että neulomiseen sekä netissä roikkumiseen menee jo nyt tarpeeksi aikaa. No. Tässä sitä ollaan, katsellaan mihin päädytään. Tarkoitus olisi kertoa kattavammin Ravelry-projekteista sekä mahdollisista muistakin käsitöistä joita kuitenkin aina välillä teen, viimeisimpänä ristipistot, joskus ehkä muut ompelutyöt.

Olen siis enimmäkseen neuloja. Olen neulonut karkeasti arvioiden vuodesta 1999 lähinnä käsityöläisesikuvieni eli äitini ja mummuni innostamana. Välillä myös virkkasin ja se taito on sittemmin ruostunut, mutta mieleni tekisi sitäkin taitoa uudelleen lämmitellä jossain koulun, elämän sekä nykyisten ja tulevien neuleprojektieni välissä. En lupaa tiheää kirjoittelutahtia tai mitään huippumielenkiintoista, mutta ainakin juttua projekteistani silloin tällöin sekä kenties (toivottavasti?) jotain hyödyllistä satunnaiselle selailijalle. Siispä tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Satuinpa aloittamaan blogin samoihin aikoihin kuin sinäkin. Aluksi ajattelin etten halua blogia muun muassa tuon netissä roikkumisen ajan ottavuuden vuoksi. Katsotaan miten lähtee rullaamaan. Taidanpa pistäytyä täällä sinun blogissa vielä toistamiseenkin.

    VastaaPoista
  2. Enemmän aikaa netissä tarkoittaa valitettavasti myös vähemmän neulomista... Hauskaa bloggailua sinulle ja tervetuloa blogiini vielä uudelleenkin!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)